Директорка Коледжу Ганна Щуцька увійшла до складу Ради професійної освіти міста Києва

Автор: admin від 5-04-2021, 13:26

Директорка Коледжу Ганна Щуцька увійшла до складу Ради професійної освіти міста Києва

 

Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації  № 777 від 5 квітня 2021 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька увійшла до персонального складу Ради професійної (професійно-технічної) освіти міста Києва.

 

 

Рада з питань розвитку професійної (професійно­-технічної) освіти – це консультативно-дорадчий орган при Президентові України. Основною метою новоствореного органу є сприяння модернізації системи професійної (професійно­-технічної) освіти відповідно до сучасних та перспективних потреб ринку праці, кращих міжнародних стандартів і практик для забезпечення реалізації права громадян на якісну та доступну професійну (професійно-технічну) освіту, створення умов для формування і розвитку актуальних професійних компетентностей особи, необхідних для її успішної професійної діяльності та самореалізації, а також розвитку трудових ресурсів як фактора економічного зростання держави.

До складу Ради увійшли представники Київської міської державної адміністрації, Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Департаменту фінансів, Департаменту соціальної політики, провідних вищих навчальних закладів України,  центральних і місцевих органів виконавчої влади.

Відтепер потужну команду фахівців очікує серйозна й відповідальна робота під керівництвом голови Ради, заступника голови Київської міської державної адміністрації Валентина Мондриївського.

 

КМДА №777

пояснювальна записка

 

Коментарі:

Залишити коментар