Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 18-12-2020, 12:47

Педагогічна рада Коледжу

 

17 грудня в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулася остання педагогічна рада 2020 року   

 

Засідання традиційно пройшло в змішаному форматі з використанням платформи ZOOM.

Першою виступила директорка Ганна Щуцька, яка нагадала присутнім основні положення Постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 09 грудня 2020 року, листів МОН України від 15 грудня 2020 року № 1/9-688 та від 16 грудня №1/9-697, наказу Департаменту освіти і науки Виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація) від 15 грудня 2020 року № 194 та подала на обговорення і затвердження Проєкт наказу, який регламентує закінчення І семестру 2020-2021 навчального року та початок ІІ семестру.

Далі педагогічна рада заслухала звіт уповноваженої особи з питань протидії корупції Людмили Бойченко щодо виконання плану антикорупційної програми Коледжу у 2020 році. За звітний період було виконано великий обсяг роботи за такими напрямами: систематичний моніторинг на рівні кадрової служби Коледжу з метою запобігання корупції, конфлікту інтересів;  контроль за заповненням декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру; роз’яснювальна робота зі студентами та батьками щодо проявів та ризиків корупції на рівні Приймальної комісії; щорічні заходи Коледжу з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією.  

  Наступним був виступ психологині Коледжу Ганни Непрель, яка доповідала про результати аналізу характерологічних особливостей студентів нового набору в умовах дистанційного навчання. Доповідачка розповіла про основні показники адаптації студентів до навчання та моніторинг характерологічних особливостей, який здійснювався за двома методиками, а саме: методикою первинної діагностики виявлення дітей з «групи ризику» (для студентів, які чують), методикою визначення ситуативної особистісної тривожності (для студентів з порушеннями слуху).  Учасникам засідання було презентовано діаграми з результатами спостережень, надано рекомендації щодо продовження дистанційної форми навчання.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

 Серед питань підсумкового засідання було затвердження Перспективного плану підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників Коледжу на 2021 рік відповідно до Положення Коледжу про підвищення кваліфікації від 30.01.2020 року. Перед колективом виступила завідувачка навчально-методичного кабінету Коледжу Людмила Бойченко, яка нагадала присутнім про порядок підвищення кваліфікації, основні нормативні документи щодо цього питання. Педагогічна рада Коледжу затвердила  Перспективні плани підвищення кваліфікації на 2021 рік.

На засіданні педагогічної ради були представлені творчі звіти викладачів, які атестуються у 2020-2021н.р. на підтвердження чи присвоєння кваліфікаційної категорії, а саме: Анни Павлюк, Юлії Ващенко, Олени Ночнюк. Учасники засідання заслухали звіти та переглянули презентації викладачів про навчально-методичну діяльність за міжатестаційний період, обговорили кандидатури та винесли відповідні рішення.

За результатами роботи педагогічної ради було затверджено рішення щодо питань порядку денного, роботу педагогічного колективу за І семестр 2020-2021 н.р. було визнано задовільною. 

Коментарі:

Залишити коментар