Педрада

Автор: admin від 27-04-2018, 13:01

Педрада

 

26 квітня у Київському коледжі легкої промисловості відбулося засідання педагогічної ради

 

Завідувачі відділення дизайну, технологічного, економічного відділень розповіли про результати директорського контролю та проміжної атестації студентів Коледжу в ІІ семестрі 2017-2018 навчального року.

Результати директорського контролю та проміжної атестації студентів Коледжу в ІІ семестрі 2017-2018 навчального року було вирішено вважати задовільними.

 

Також було вирішено провести збори в академічних групах щодо підготовки до складання літньої заліково-екзаменаційної сесії, ДПА, ДПА (у формі ЗНО).

 

Друге питання, яке розглядалося під час педради - стан організації та проведення практик студентів. Було заслухано інформацію О.Філоненко- завідувача навчально-виробничих майстерень та О. Вуштей - завідувача навчально-виробничої практики. Організацію та проведення практик студентів у ДВНЗ «ККЛП» вважати задовільною.

 

На заході були затверджені програми вступних випробувань з української мови, математики, творчого конкурсу, фахових випробувань для вступної кампанії 2018 року. Програми вступних випробувань вступної кампанії 2018 року оприлюднити на веб-сайті Коледжу.

 

Також на педраді йшлося про забезпечення навчальною літературою студентів І-ІІ курсів з предметів загальноосвітньої підготовки. Навчально-методичному кабінету необхідно здійснити замовлення вищеназваних підручників в Інституті модернізації змісту освіти та Департаменті освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

 

 

  

 

 

Коментарі:

Залишити коментар