Конкурс фахової майстерності

Автор: admin від 17-05-2018, 16:02

Конкурс фахової майстерності

 

16 травня в ДВНЗ «ККЛП» відбувся Всеукраїнський конкурс фахової майстерності зі спеціальності «Технології легкої промисловості», в якому прийняли участь студенти чотирьох навчальних закладів

 

 На конкурсі були представники Технічного коледжу Луцького національного технічного університету (м. Луцьк), Чернівецького коледжу дизайну та економіки (м. Чернівці), Мистецького коледжу художнього моделювання та дизайну (м. Київ) та ДВНЗ «ККЛП» (м. Київ). Головою журі була Л.М. Тюхта - директор Білоцерківської ВП «Весна» УТОГ. Конкурсанти повинні були виконати практичне завдання – виготовити спідницю, після чого виконати її технічний рисунок та запропонувати методи у вигляді умовного зображення перерізів швів за допомогою однієї із комп’ютерних програм. Завершальним етапом конкурсу стала експертиза матеріалів, з яких було виготовлено спідниці.

 

За результатами конкурсу журі визначило переможців: І місце зайняла студентка ККЛП Анастасія Кругляк, ІІ місце – студента Чернівецького коледжу дизайну та економіки Надія Кривушко, ІІІ місця – студентка ККЛП Ольга Безпала та студентка Чернівецького коледжу дизайну та економіки Юлія Чабан. Переможців було нагороджено сертифікатами вартістю 1000 грн на придбання тканин в мережі магазинів «Людмила». 

  

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар