Галузевий ярмарок вакансій,

Автор: admin від 24-04-2018, 14:49

На ярмарку вакансій

 

У Київському національному університеті  технологій та дизайну відбувся щорічний Галузевий ярмарок вакансій, організаторами якого є КНУТД та Українська асоціація підприємств легкої промисловості «Укрлегпром» 

 

У ярмарку взяв участь Київський коледж легкої промисловості, причому від нашого закладу було представлено найбільшу кількість студентів.Роботодавці презентували  легку, хімічну, фармацевтичну промисловість, машинобудування, банківську діяльність, туризм.

Президент-Голова правління Українськоїасоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт під час ярмарку зазначила про важливість співпраці роботодавця та студента у формуванні подальшої успішної кар’єри. 

 

Директор Коледжу Ганна Щуцька взяла участь у роботі Дискусійної платформи «Механізм реалізації пілотного проекту щодо кадровогозабезпечення легкої промисловості». На заході були присутні компанії роботодавців, Асоціація «Укрлегпром», навчальні заклади, профільні органи державної влади (Мінекономіки, Мінсоцполітики, Міносвіти, Державної служби зайнятості, Київська ОДА). Під час патформи були обговорені основні виклики та можливі рішення щодо кадрового забезпечення на виконання доручення Прем’єр-міністра України за результатами робочої зустрічі керівників підприємств легкої промисловості та Голови Уряду «Укрлегпром: Промисловий діалог з Урядом», що відбувся 02 лютого 2018р. у м.Богуславі. 

 

Також під час роботи ярмарку була проведена серія семінарів, тренінгів та майстер-класів для студентів.

Ярмарок вакансій – це чудова нагода для молоді зорієнтуватися на ринку праці та ознайомитися з вимогами роботодавців.

У цьому році на ярмарку було набагато більше роботодавців, ніж минулого, адже головною проблемою, зазвичай, є пошук кваліфікованих фахівців і саме такі заходи сприяють працевлаштуванню наших студентів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар