Робота в нелегкій «Легкій промисловості»

Автор: admin від 6-04-2018, 14:02

Робота в нелегкій «Легкій промисловості»

 

У Київському коледжі легкої промисловості відбулася зустріч викладачів та студентів з Генеральним директором компанії «Zotti» Дмитром Цеханським

 

Бізнесмен розповів про нові технології у виробництві взуття, сучасні матеріали, а також про людей, які створюють взуття, одяг. Студенти були дуже зацікавлені та задавали багато питань. Під час зустрічі обговорювалися шляхи взаємного співробітництва.

 

Присутні мали слушну нагоду дізнатись, яким чином можна заробити свій перший мильйон та успішно розвивати бізнес у різних сферах.

Довідково:

«Zotti» - провідна в Україні компанія з виробництва та постачання комплектуючих для виготовлення взуття, представник Національного шкіряно-взуттєвого союзу України в м.Харкові. Це 20 років роботи на ринку, 8 виробництв, де працюють більше 400 працівників. На підприємстві постійно в наявності понад 300 видів підошв з різних матеріалів, широкий вибір пластикової і металевої фурнітури, клею, фарби, шнурки, резинки та багато іншого, без чого не можна обійтися при виробництві високоякісного взуття.

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар