Будуймо Європу в Україні

Автор: admin від 29-03-2018, 12:42

Будуймо Європу в Україні

 

28 березня керівник економічного факультуету Анна Сокол взяла участь у заході, який організувала Європейська Мережа Підприємств (Enterprise Europe Network)

 

EEN - проект Європейського Союзу, що релізується в рамках програми ЄС з підвищення конкурентноспроможності малих та середніх підприємств «COSME”. Даний проект об‘єднує близько 600 бізнес-асоціацій, торговельних палат та державних установ з 63 краін світу. Украіна представлена проектом консорціуму, до якого увійшли: Міністерство Закордонних Справ Украіни (представництво ЄС), Міністерство Економічного Розвитку і Торгівлі Украіни, Торгово-промислова Палата Украіни та інші. У 2011 році Україна приєдналась до Європейської Мережі Підприємництва EEN (Enterprise Europe Network) згідно Статті 21.5 Програми з конкурентоспроможності та інновацій шляхом створення консорціуму EEN-Україна, до якого увійшли представники бізнесу та державних установ, а також наукові організації.

 

Захід проводився у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» від Представництва ЄС у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Європейської Мережі Підприємств (EEN). Інфокампанія включає серію інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар