розширене спільне засідання Ради директорів

Автор: admin від 21-02-2018, 11:33

20 лютого відбулось розширене спільне засідання Ради директорів ВНЗ I-II рівнів акредитації та Правління громадської організації «Всеукраїнська Асоціація працівників ВНЗ I-II рівнів акредитації», на якому була присутня директор ДВНЗ ККЛП Ганна Щуцька

 

У заході взяли участь голови місцевих осередків Асоціації, голови обласних рад директорів та керівники технікумів та коледжів міста Києва.

 

Учасники наради обговорили та затвердили структуру проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту» і ухвалили його основні положення.

  

На засіданні прийнято рішення провести Всеукраїнський форум «Нові орієнтири розвитку фахової пердвищої освіти», на якому обговорити питання законодавства та розробки стандартів фахової передвищої освіти та професійних стандартів.

 

Крім цього керівники закладів освіти обговорили питання фінансування технікумів та коледжів, порушили питання державного та регіонального замовлення на 2018 рік, а також умови акредитації та можливість впровадження дуальної форми здобуття фахової передвищої освіти та підготовили пропозиції до внесення в рішення Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти яке відбудеться 28 лютого 2018 р. 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар