В День Святого Валентина

Автор: admin від 15-02-2018, 13:12

В День Святого Валентина у Коледжі відбувся урочистий концерт, присвячений всім закоханим

 

Студенти підійшли до цього свята досить творчо. В переповненій залі зібралися студенти викладачі та гості і розпочалося дійство. Спочатку представниця студентського активу Ганна Іродова вручила багатьом студентам Валентинки, а потім розпочалася концертна програма. Ведучі повідали цікаву історію виникнення Дня святого Валентина, а також розповіли зворушливі історії кохання видатних українців.

 

В програмі заходу  було багато цікавих концертних номерів, зокрема, пролунало багато мелодичних пісень та глибоких віршів. Не залишили байдужими слухачів дівчата, які представили веселу театралізовану сценку.

 

Гарно порадували наших студентів та викладачів гості з Василькова, з юнацької танцювальної студії, які запалили зал сучасним темпераментним танцем. І завершився концерт піснею заступника директора з навчально-виховної роботи І.Якубовського «Ваша світлість любов», яку він виконав разом зі всіма учасниками дійства. Зал дружньо підхопив спів і це було найпрекраснішим та найсвітлішим відчуттям того, що потрібно жити і творити в радості і в любові до себе, до своїх батьків, до своєї Батьківщини, і до свойого ближнього. 

  

  

  

  

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар