Путівка у майбутню професію

Автор: admin від 8-02-2018, 15:36

Путівка у майбутню професію

 

На початку лютого у Київському коледжі легкої промисловості відбувся випуск студентів-менеджерів

 

Наприкінці січня у Київському коледжі легкої промисловості відбулися державні іспити і 35 студентів (31 студент денної форми навчання з групи О-27 та 4 студенти заочної форми навчання) отримали дипломи за спеціальністю «Менеджмент», спеціалізації «Організація виробництва» - путівку у майбутнє професійне життя. Чотири  студента отримали диплом з відзнакою.

 

Голови кваліфікаційної комісії: президент асоціації виробників шкіри України, виконавчий директор «Укршкірпром» Олександр Бородиня та доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу та економічної кібернетики Київського національного університету технологій та дизайну Ольга Чубукова.

  

2 лютого відбулося урочисте вручення дипломів. Випускний - один з найважливіших днів у житті кожного. Це, без перебільшення, початок нового етапу життя. Хвилювалися і випускники, і їх батьки, і викладачі. Було сказано багато теплих слів на адресу викладачів, рідного навчального закладу.

  

Нехай доля посміхається кожному нашому випускнику, а викладачі сподіваються, що пишатимуться сьогоднішніми  випускниками у майбутньому!  

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар