участь у 35-й Міжнародній виставці «Leather & Shoes»

Автор: admin від 1-02-2018, 07:54

Київський коледж легкої промисловості традиційно взяв участь у 35-й Міжнародній виставці «Leather & Shoes», яка відбулася у Міжнародному виставкому центрі

 

Подія зібрала кращих вітчизняних і закордонних виробників взуття, шкіргалантереї, хутра та фурнітури. У виставці взяли участь компанії з України, Білорусії, Німеччини, Італії, Іспанії, Турції, Польщі, Чехії. Захід відвідали спеціалісти шкіряної, взуттєвої та хутряної галузі, торгові організації з України та країн, що зацікавлені в українському шкіряно-взуттєвому ринку. За чотири дні виставку відвідало більше 6000 осіб.

 

Організатор виставки компанія «Артєкспо-Україна» вручила ДВНЗ ККЛП, директору Коледжу Ганні Щуцькій, викладачам та студентам, які активно долучилися, реєструючи відвідувачів та розповсюджуючи інформаційні матеріали, подяки за допомогу у підготовці та проведенні виставки.

  

На виставці був представлений стенд ДВНЗ «Київського коледжу легкої промисловості». Під час заходу активно проходило спілкування з представниками фірм-виробників, які цікавилися співпрацею з Коледжем, адже саме ДВНЗ ККЛП випускає висококваліфікованих спеціалістів шкіряно-взуттєвої промисловості. Відвідувачі та учасники виставки зацікавлено розглядали та оцінювали творчі розробки студентів, що були представлені на стенді.

 

Для дослідження асортименту, ознайомлення з новаціями у виготовленні взуття та шкіргалантереї, спілкування з безпосередньо виробниками виставку відвідали групи студентів ДВНЗ «Київського коледжу легкої промисловості», які зацікавлено досліджували модні новинки. 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар