Святий Миколай покликав до сиріт

Автор: admin від 20-12-2017, 11:39

Святий Миколай покликав до сиріт

 

         Студенти Київського коледжу легкої промисловості на День Святого Миколая відвідали маленьких друзів у Ворзельському дитячому будинку

 

Цього року Святий Миколай завітав в Україну з снігопадами, віхолою. Заметіль, кучугури снігу не стали перешкодою для дівчат гуртожитку Київського коледжу легкої промисловості. Долаючи снігові замети, не поспішаючи, добрались до місця призначення. На студентів вже чекали святково одягнені хлопчики й дівчатка. Гарно прибрана світлиця, чудова зелена красуня-ялинка і малеча, яка до сліз зворушила всіх своєю молитвою до св. Миколая. Дітки декламували вірші, танцювали, викликаючи оплески в гостей і, звичайно, додали гарного настрою.

 

Студенти також здорово розвеселили присутніх. Вони зіграли сценку з казки «Ріпка». А ще дівчата привезли гостинці від св. Миколая: смачненькі рум’яні пиріжки, цукерки, бублики, яблука, мандаринки, кошти, які просто в залі роздали малим вихованцям.

 

Пісні, колядки в це прекрасне свято дарував заступник директора з навчально-виховної роботи Ігор Якубовський, якому студенти підспівували і разом з малюками водили хороводи, танцювали, веселились.

  

Ще довго лунав дитячий сміх. І так хотілося ще від себе попросити в святого Миколая доброї долі, здоровя, щастя, миру цим крихіткам.

 

 

 

  

 

Коментарі:

Залишити коментар