«Музбат – захисникам»

Автор: admin від 6-12-2017, 10:51

Українським військовим присвячується

 

5 грудня в Національному музеї історії України у Другій світовій війні відбувся культурно-патріотичний захід «Музбат – захисникам», учасниками якого стали студенти гуртожитку Київського коледжу легкої промисловості

 

До присутніх звернувся лідер гурту «ТаRuta» Євген Романенко «Їжак», який наголосив, що цей концерт присвячується військовослужбовцям в зоні бойових дій на Донбасі, героям сьогодення, які захищають українську землю, волонтерам, без праці та допомоги яких було б надто важко бійцям на передовій.

 

Запрошений на сцену гурт молодих виконавців-патріотів «Друже Музико» виконав ряд патріотичних пісень «Будь з нами, будь українцем», «Я – Воїн», «Чорне море». Поетеса Зоряна Паламарчук прочитала свої вірші, один з яких «Я прийду до тебе молитвою»–  посвята  кіборгам, захисникам Донецького аеропорту, а  «Сьогодні сонце з розчерком гармати»  – в шану та память  Героя України Василя Співака, який  воював в зоні АТО і де героїчно загинув. Співачка Катерина Бойко, родом з Донбасу,  також присвятила свої пісні українським воїнам.

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар