«Повіримо у себе»

Автор: admin від 7-12-2017, 09:57

До Міжнародного дня інвалідів

 

Повіримо у себе

 

Студенти ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» на Київському міському фестивалі «Повіримо у себе»отримали звання лауреатів

 

Протягом листопада у Києві проходив фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «Барви надії». Відбіркові тури пройшли спочатку в районах м.Києва, а потім всі хто став лауреатом районних змагань, були запрошені на міський фестиваль «Повіримо у себе».  

Студентка ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» Катерина Лафренко на фестивалі стала лауреатом у номінації «Художньо-прикладне мистецтво». Вона представила на конкурс свою авторську роботу під назвою «Всі ми в цьому світі пливемо в одному човні».

Дві нечуючі студентки технологічного факультету Коледжу Анастасія Синезуб та Діану Довгошея проявили себе у номінації «Вокальне мистецтво». Їх творче мистецтво у жанрі «Жестова пісня» була достойно оцінена журі, і, пройшовши всі конкурсні сходинки, дівчата стали лауреатами двох фестивалів.

На всіх концертах проникливо, щемливо і милозвучно звучали їх пісні і особливо на заключному гала-концерті, що проходив в Київському Палаці дітей та юнацтва, на якому так гідно і щиро представили вони і себе і ДВНЗ «ККЛП»!

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар