до Міжнародного дня студента

Автор: admin від 22-11-2017, 15:48

Творче свято

 

Нещодавно у ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відбувся великий захід до Міжнародного дня студента

 

Ще заздалегідь і студенти, і викладачі Коледжу почали готуватись до нього. Було запропоновано багато різних ідей щодо формату свята. Куратор третього курсу гр. До – 27 Марина Венгжен та заступник директора з навчально-виховної роботи Ігор Якубовський запропонували провести конкурс «Міс та Містер Коледж – 2017 року». Ця ідея була підтримана директором Коледжу, Студентською Радою, студентами, керівниками факультетів та кураторами групп. 17 листопада і відбулося велике творче дійство під назвою «Міс та Містер Коледж – 2017 року».

 

   

Директор Коледжу Щуцька Ганна Володимирівна привітала всіх студентів зі святом і разом з керівниками трьох факультетіввручили кращим студентам грамоти, дипломи та подяки за сумлінне відношення до навчання, за активну громадську позіцію, за творчий підхід.

 

 

 

 

Під час творчого конкурсу «Міс та Містер Коледж – 2017 року» наші чарівні  ведучі оголосили конкурсні завдання, номінації. Членами журі були шановні гості - голова Центрального правління Українського товариства глухих Ірина Чепчина, менеджер зв’язків з громадськістю редакції газети «Все про бухгалтерський Облік» - Анастасія Тюпіна, спеціаліст з розвитку персоналу групи компаній «Інтелект - Сервіс» Сергій Кондратюк, за підтримки якого відбулось проведення на високому професійному рівні навчання викладачів та студентів ДВНЗ «Київський Коледж легкої промисловості» навичкам роботи в програмі електронного документообігу М.Е.Doc; генеральний директор Приватного Підприємства Виробничо-Комерційної Фірми «Олександра» Лариса Приходько, голова Студради Коледжу Марина Лещенко. Голова журі – директор Київського коледжу легкої промисловості Ганна Щуцька.

 

 

Творчий конкурс складався з:

Візитки;

Малюнку;

Інтелектуального конкурсу;

Конкурсу дизайнерського мистецтва (створення одягу з прикладних матеріалів);

Творчого конкурсу (образність кінофільмів, літературних жанрів тощо.)

Конкурсу дефіле у вечірніх сукнях та костюмах.

 

А боролись наші учасники конкурсу за такі номінації:

«Містер Мужність» - «Міс Чарівність» 

«Містер Позитив» - «Міс Грація »

«Містер Ерудит» - «Міс Посмішка»

«Містер глядацьких симпатій» - «Міс Загадковість»

«Міс Інтелект» - «Міс Артистизм»  

«Міс глядацьких симпатій»

«Містер Коледж - 2017р.» - «Міс коледж - 2017р.»

 

Журі достойно оцінили наших конкурсантів серед яких були: Оксана Поповіченко – група До – 27, Денис Зінченко – група Об – 17, Катерина Тучина – група Ш – 39, Аліна Томченко – група М – 16,  Валерія Марценюк – група О – 28, Максим Хозей – група Лпв – 16, Ігор Карпенко – група Ш – 39, Діана Довгошея – група Шс – 38, Роман Мойсеєнко – група М – 17.

 

 

 

 

 

 

Всі отримали нагороди в тій номінації, в якій були найкращими, але все ж таки «Міс Коледж - 2017р.» стала Валерія Марценюк – група О – 28, а титул «Містер Коледж - 2017р.» отримав нечуючий студент 2 курсу з групи Лпв – 16, Максим Хозей., який серйозно займається легкою атлетикою і в червні 2016 року посів 1 місце в Чемпіонаті України з бігу, дистанція 800.

 

 

Захід тривав більш ніж три години, але майже всі студенти залишались в залі, підтримуючи своїх колег конкурсантів і навіть після завершення заходу ще довго перебували і в залі, і в коридорах Коледжу обговорюючи щойно побачене дійство.

 

 

 

 

 

    

 

 

Коментарі:

Залишити коментар