«Нові можливості для розвитку виробництва текстилю, одягу та взуття в Україні»

Автор: admin від 26-10-2017, 14:30

25 жовтня директор Київського коледжу легкої промисловості взяла участь у конференції «Нові можливості для розвитку виробництва текстилю, одягу та взуття в Україні»

 

У вересні 2017р. з метою ознайомлення зі станом вітчизняного виробництва та знаходження стимулюючих механізмів для інтенсивного розвитку легкої промисловості відбулася зустріч Виконавчої дирекції Асоціації «Укрлегпром» з уповноваженими представниками ЄБРР – консультантами міжнародної аналітично-дослідної організації J.E. AUSTINAssociates, IncMusaA.Rubin та Тарасом Ткаченко.

  

На заході були присутні Джефф Феррі, Голова регіональної програми Консультації для малого бізнесу, ЄБРР; Тетяна Ізовіт; президент-голова Української асоціації підприємств легкої промисловості,  Голда Виноградська, президент Національного партнерства в текстильній галузі України; MusaA.Rubin,  галузевий експерт.

  

Відповідно до бачення ЄБРР, першим результатом партнерства стала Дорожня карта розвитку легкої промисловості в Україні, яку було презентовано під час конференції.

 

Також під час зустрічі було обговорено тенденції розвитку текстильної та шкіряної промисловості в Україні: ріст, перспективи та потребі; тенденції розвитку української FASHION- індустрії, нові можливості для експорту;визначення інвестиційно-привабливих підгалузей.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар