Барви надій

Автор: admin від 13-11-2017, 11:23

Барви надій

 

В Міжнародному культурно-мистецькому центрі «Печерськ» відбувся районний фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «Барви надій», в якому взяли участь студенти нашого Коледжу

 

Захід організував Печерський районний у місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Кращі студенти Коледжу, а саме студентка 3-го курсу гр. До – 26 Катерина Лафренко, в номінації образотворче мистецтво представила на конкурс свою живописну роботу під назвою «Всі ми на цій планеті пливемо в одному човні». Катя стала лауреатом цього фестивалю і нагороджена грамотою, статуеткою, квітами та цінними подарунками.

  

В номінації жестова пісня виступили Діана Довгошея, студентка 3-го курсу (гр. Шс – 38) і студентка 1-го курсу(гр. Лпв - 17) Анастасія Синезуб. Дівчата стали лауреатами фестивалю в номінації дуетний спів, а Діана Довгошея ще й і в номінації сольне вокальне мистецтво і теж були нагороджені грамотами, статуетками, квітами та цінними подарунками.

 

На фестивалі проявили свої творчі здібності юнаки та дівчата з обмеженими можливостями, але вони попри все зуміли показати свою високу творчу майстерність і багатьох з них запрошено адміністрацією фестивалю на міський конкурс, який відбудеться в кінці поточного року. Приємно, що серед цих претендентів є також і студенти нашого Коледжу. 

  

  

 

  

 

Коментарі:

Залишити коментар