Вшановуємо захисників нашої Вітчизни

Автор: admin від 17-10-2017, 10:05

Вшановуємо захисників нашої Вітчизни

 

До Дня захисника України Мер Києва Віталій Кличко вручив студенту Київського коледжу легкої промисловості Михайлу Герасимчуку  державну нагороду - відзнаку Президента України  за гуманітарну участь в антитерористичній операції

 

Із нагоди свята у приміщенні КМДА Віталій Кличко вручив сертифікати на квартири киянам-учасникам АТО, які були поранені та отримали інвалідність I-III груп,  відзнаки Київського міського голови учасникам АТО і волонтерам, а також державні нагороди за гуманітарну участь в антитерористичній операції, значні здобутки у професійній та громадській діяльності.

  

Михайло Герасимчук, багаторазовий  чемпіон Європи, Світу, України з Годзю-рю-карате, член Національної збірної, володар чорного поясу, волонтер. Протягом 2015-16 років  перебував у зоні АТО за програмою підготовки бійців з рукопашного бою, нагороджений орденом «За оборону Маріуполя». До речі, Михайло був єдиним студентом з поміж нагороджених.

  

  

 

 

Михайла Герасимчука  підтримували  керівник економічного факультету Коледжу Ганна Сокол, завідувач кафедрою Оксана Сахно та його тренер - Віце-президент Федерації Годзю-рю карате України, майстер спорту України міжнародного класу Олександр Гончаренко.

  

  

  

Мер Києва подякував присутнім героям, учасникам АТО, волонтерам і всім тим, хто щодня в мирному житті підтримує наших захисників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар