До Дня миру

Автор: admin від 22-09-2017, 15:16

До Дня миру

 

Студенти Київського коледжу легкої промисловості взяли активну участь у відзначенні Міжнародного дня миру, який традиційно відзначається 21 вересня

 

Студенти (гр.М-17, Об-17, ЛПш-1-16) та викладач української мови та літератури Л.Волкова разом із Спілкою жінок України взяли участь у мирній ході та вшанували пам'ять Небесної Сотні і воїнів загиблих в АТО. Студентам дуже сподобався концерт до Дня миру, організований СЖУ в Жовтневому палаці, де виступали відомі артисти: Надія Матвієнко, Євген Хмара, Поль Манондіз. А ми бажаємо всім людям миру в душі і людяності в серці .

 

 

   

У Коледжі до Дня миру студенти І та ІІ курсу відділення «Дизайн»: організували та провели акцію - благодійний ярмарок домашньої випічки, до якого активно залучились всі студенти та структурні підрозділи закладу. На ярмарку панувала тепла та затишна атмосфера. Кошти, отримані на ярмарку, були направлені на підтримку поранених бійців АТО, які перебувають у Київському госпіталі. Ми щиро бажаємо їм якнайшвидше видужати і дякуємо всім, хто долучився до доброї справи!  

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар