До Міжнародного тижня глухих

Автор: admin від 19-09-2017, 12:39

На заході,приуроченому до Міжнародного тижня глухих в Україні, на студентський «квест» у Київському коледжі легкої промисловості зібралася молодь з різних  навчальних закладів м. Києва

 

Директор Коледжу Ганна Щуцька привітала гостей, що були запрошені на свято - голову Українського товариства глухих Ірину Чепчину, представника Міністерства освіти і науки України Нелю Нагорну, керівника Київської організації УТОГ Михайла Левицького, представника ООН в Україні Рупмані Чхеттрі(Індія), яка прибула з місією моніторингу стану справ Ратифікації Конвенції з прав осіб з інвалідністю та представника ООН Маріну Лебідь.

 

Ганна Щуцька запросила на сцену Ірину Чепчину, яка поділилася чудовими враженнями про XXIIIДефлімпійські ігри, про честь і гордість держави – наших нечуючих спортсменів, які  вибороли друге місце у світі і серед яких є двадцять студентів та випускників ККЛП.

  

Студентство привітали представники Міністерства освіти і науки України, приємним моментом було звернення від представника міністерства жестовою мовою. Це були слова побажання, спонукання до творчості, навчання та здійснення власних мрій, та бажань.

 

Голова Київської організації УТОГ Михайло Левицький побажав навчатися тільки на відмінно, щоб дійсно бути у майбутньому конкурентоспроможними на сучасному ринку праці та подякував адміністрації Коледжу за підтримку та розуміння спільноти глухих.

  

Актори театру міміки та жесту УТОГ «Райдуга» подарували чудові творчі номери : пантоміма «Життя»

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар