Щасливої долі, студенти!

Автор: admin від 4-09-2017, 13:43

Щасливої долі, студенти!

 

1 вересня у Київському коледжі легкої промисловості на урочистому заході зібрались студенти, викладачі, батьки та гості, які відзначили День знань та посвяту першокурсників у студенти

 

На святі були присутні почесні гості: Олег Шкорупинський, виконуючий обовꞌязки начальника відділу у справах сімꞌї, молоді та спорту та Тетяна Карпенко, головний спеціаліст відділу у справах сімꞌї, молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

Вже стала доброю традицією присутність 1 вересня представників Українського товариства глухих. Цього року завітали  побажати студентам успіху голова Київської організації УТОГ Михайло Левицький, заступник голови УТОГ з економічних питань, випускник Коледжу Віктор Шевчук.

 

Відкрила свято директор Коледжу Ганна Щуцька. Вона привітала всіх з початком нового навчального року. Директор з гордістю повідомила, що майже  90 років в цих стінах зростають покоління висококваліфікованих фахівців. Серед випускників багато іменитих дизайнерів, спортсменів, бізнесменів, державних працівників.

 

 

Студенти подякували всім  викладачам та співробітникам Коледжу. Всі, хто був присутній на святі змогли відчути чим живе Київський коледж легкої промисловості!

   

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар