Педагогічна рада 30.08.2017

Автор: admin від 31-08-2017, 13:39

Педагогічна рада

 

У передостанній день серпня у Київському коледжі легкої промисловості відбулося засідання Педагогічної ради

  

З інформацією стосовно виконання умов інвестиційного договору виступила директор Коледжу Ганна Щуцька.

 

  

Під час ради було вирішено інформацію директора Коледжу взяти до відома та звернутися до Міністерства освіти і науки України щодо прискорення виконання умов інвестиційного договору ДП «Український інститут інтелектуальної власності».

  

На заході було затверджено:

  Правила внутрішнього розпорядку ДВНЗ «ККЛП»;

  Педагогічне навантаження на 2017 – 2018 навчальний рік;

  Графік навчального процесу, розклад занять на І семестр 2017 – 2018 навчального року та перелік навчальних програм;

  Керівників та склад структурних підрозділів, завідувачів кабінетів і лабораторій, керівників академічних груп;

 Робочі навчальні плани, в т.ч. графік навчального процесу в академічних групах ІV курсу спеціальності «Дизайн» (гр. Дв-26) та спеціальності «Швейне виробництво» (гр. Шс-02) з урахуванням переходу на дуальну освіту на 2017/2018 навчальний рік.

 Правила внутрішнього розпорядку ДВНЗ «ККЛП», розклад занять на І семестр 2017 – 2018 навчального року оприлюднити на офіційному веб-сайті Коледжа  та розмістити на інформаційному стенді.

 

 

На педраді була заслухана інформація про результати роботи Приймальної комісії та визначено високий рівень організації роботи Приймальної комісії під час вступної кампанії 2017 року.

 

 

 Також на заході йшлося про роботу штабу цивільної оборони, яку визнано задовільною. Вирішено провести планові інструктажі з пожежної безпеки з працівниками Коледжу, а керівникам академічних груп провести інструктажі зі студентами з питань цивільного захисту та пожежної безпеки.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар