Загальні збори трудового колективу

Автор: admin від 31-08-2017, 13:26

Загальні збори трудового колективу

 

30 серпня в ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» під головуванням голови профкому В. Білоконя відбулися загальні збори трудового колективу

 

На початку засідання директор Коледжу Г.В. Щуцька привітала ювілярів, подякувала членам приймальної комісії за плідну роботу упродовж вступної кампанії 2017 року та повідомила, що державне замовлення виконано в повному обсязі, також в цьому році було набрано найбільшу кількість студентів, що будуть навчатися за контрактом. Директор представила нових співробітників, виказала вдячність всім працівникам адміністративно-господарської та фінансової служб, які протягом літа всебічно сприяли та безпосередньо виконували ремонтні роботи у Коледжі. Керівник закладу повідомила, що програма імені Фулбрайта, у рамках якої Коледж співпрацює з американськими колегами, продовжується.

 

 

Ганна Щуцька розповіла про участь наших славетних студентів та випускників у 23 Дефлімпійських іграх, які отримали багато медалей і є гордістю нашого закладу.   

Заслухавши та обговоривши доповідь директора Коледжу, загальні збори трудового колективу постановили взяти інформацію до відома та продовжити роботу з підготовки студентів-спортсменів для участі у Міжнародних змаганнях з різних видів спорту.

 

 

Директор Коледжу Ганна Щуцька доповіла також про роботу Дослідно-виробничого центру, яку було визнано  задовільною.

Під час зборів на порядку денному розглядалося питання стану підготовки навчального корпусу та гуртожитку до нового 2017-18 навчального року. Доповідач – заступник директора з адміністративно-господарської роботи Валерій Супрун.

 

 

Головний бухгалтер Ісмаіл Муртазаєв представив звіт фінансової служби за перше півріччя 2017 року.

 

  

Одноголосним рішенням загальних зборів  трудового колективу виконання роботи по всім пунктам, що розглядалися на порядку денному, було схвалено.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар