Незалежна і єдина наша рідна Україна

Автор: admin від 25-08-2017, 10:01

Незалежна і єдина наша рідна Україна

 

Київський коледж легкої промисловості з нагоди відзначення 26-ї річниці Незалежності України

взяв участь у культурно-мистецькому та патріотично-виховному заході

«Незалежна і єдина наша рідна Україна»

 

Захід пройшов під патронатом голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука.

 

До уваги киян та гостей столиці були представлені цікаві майстер-класи, квести, конкурси,ярмарок майстрів прикладного мистецтва, показовий виступ майстрів спорту міжнародного класу з карате Федерації Годзю-рю та концертна програма.

  

На святі були присутні директор ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» Ганна Щуцька, заступник директора Колежу з навчально-виховної роботи Ігор Якубовський, співробітники та студенти Коледжу.

 

Київський коледж легкої промисловості представив цікаві найрізноманітніші творчі композиції, виготовлені студентами закладу. Виставка Коледжу, як і зазвичай, зібрала багато відвідувачів, зокрема, роботи  «Вишивка handmade в етностилі» привернули особливу увагу присутніх, багато цікавилися технікою виготовлення. Картини, створені студентами у різних техніках, зайняли почесне місце серед найкращих робіт, що були представлені на святі, також Коледж показав  багату експозицію традиційного українського вбрання з різних регіонів України.

 

На святі не було байдужих – скрізь усміхнені обличчя, яскраві відчуття, позитивні емоції. Зі святом! Слава тобі, Україно!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар