23 літні Дефлімпійські ігри - хроніка останніх днів

Автор: admin від 31-07-2017, 12:13

У спортивному орієнтуванні наші спортсмени вибороли 1 золоту і 1 бронзову медалі. Бронзова нагорода також і у настільному тенісі і наші тенісисти посіли третю позицію на Дефлімпіаді-2017.

 

Бронзова  медаль у змаганнях з легкої атлетики (біг на дистанції 400 м).

 

Яскравою медальною крапкою 27 серпня стала срібна нагорода у боулінгу. У командних видах спорту вся національна дефлімпійська збірна команда, вболівальники та прихильники засмутились через  невдачі чоловічого та жіночого баскетболу: жіноча команда поступилась команді і вийшла на гру з командою Італії за бронзову нагороду.

  

Чоловіча команда  поступилась команді Венесуели. Чоловіки будуть боротись за бронзу з командою Греції. У пляжнім чоловічім волейболі, склалась цікава ситуація: ми вже можемо говорити про перемогу України навіть ще без гри, адже команда Україна 1 гратиме за золото з командою Україна 2. У футболі - яскрава перемога над командою Єгипту. Наші хлопці вийшли у фінал з командою Туреччини.

  

28 липня - десятий день Дефлімпіади...Надзвичайно важкий. сповнений надій, тривог та сподівань. Ще один день, що вже став історією виступу національної дефлімпійської збірної команди України на ХХІІІ літніх Дефлімпійськіх іграх.

 

 

За три дні до завершення Дефлімпіади національна дефлімпійська збірна команда України виборола 2 срібні та 1 бронзову нагороди. Срібну нагороду сьогодні у надважкій боротьбі виборола чоловіча волейбольна команда, котра боролась з командою Туреччини за золоту нагороду. Це було не зовсім корректне суддійство, яке було на стороні господарів змагань, допускалось чимало грубих помилок, що призвело до того, що українська команда покинула ігрове поле з вимогою продовжити гру тільки у випадку, коли буде забезпечено чесне суддівство. Гру було продовжено, але вже надто мало часу залишалось для того, щоб встановити справедливість. Україна отримала достойну срібну перемогу.  Жіночій команді, на жаль, не вдалось вибороти бронзову нагороду у грі з командою США.

 

Одинадцятий день Дефлімпіади був рясним на перемоги національної дефлімпійської збірної команди України: нашим спортсменам вдалось не тільки здолати рубіж 90 нагород на Дефлімпіаді-2017, завоювавши 2 золоті, 10 срібних та 2 бронзові медалі, а знову ж таки, беззмінно, укріпитись на другій сходинці Дефлімпіади. У підсумку дня - 98 медалей, серед яких 21 золота, 41 срібних та 36 бронзових нагород. Це - найяскравіша перемога за всю історію виступу України на Дефлімпійських іграх за загальною кількістю нагород!

 

 

Про те, що у нас вже є і золото, і срібло у кишені у чоловічому пляжному волейболі,  знали вже декілька днів поспіль, адже за іронією долі команди Україна 1 та Україна 2 у фіналі, в боротьбі за золоту нагороду, боролись одна з одною. Перемогла пара Кошкаров Антон-Цапкаленко Микола (наші студенти!), володарями срібної нагороди стали Донченко Дмитро (студент Коледжу)-Тарасов Сергій.

  

У жіночому пляжному волейболі не було такої певності, тому ми з хвилюванням вболівали за перемогу України над командою Росії, яка таки відбулась у боротьбі за бронзову нагороду, а друга наша пара спортсменок здолали команду Литви та вибороли золото.

  

У легкій атлетиці вранішній марафон (42 км 195 м) завершився срібною перемогою України у виконанні нашої студентки Свинобій Марії, а потім, у другій половині дня, до вранішнього срібла Марії додалось ще 5 срібних медалей.

 

У спортивному орієнтуванні - дві срібні нагороди у жіночій та чоловічій естафетах.

  

Надзвичайне досягнення у дефлімпійському чоловічому баскетболі: наші чоловіки-баскетболісти показали справжній клас на Дефлімпіаді-2017! Бронзова медаль у чоловічому дефлімпійському баскетболі а також, водночас, - перша висока нагорода у чоловічому баскетболі за всю історію участі України в Дефлімпіадах.

 

Ще одна яскрава перемога - срібна нагорода у тхеквондо.

 

30 серпня фінал з футболу між Україною та Туреччиною закінчився нульовою нічиєю,  у додатковий час також не змогли забити, тому долю за 1 місце вирішували у серії пенальті. На жаль, з невеличким відривом  перемогу здобули гравці з Туреччині, а наша команда отримала срібну винагороду.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар