23 літні Дефлімпійські ігри Хроніка подій

Автор: admin від 22-07-2017, 15:13

ХХІІІ літні Дефлімпійські ігри - хроніка подій

 

Перший день змагань відзначився для України радісною подією -  спортсмен з Кіровоградщини виборов заповітне золото для України в культовій стрільбі.

  

Також змагання ХХІІІ Дефлімпіади розпочалися надзвичайно яскраво і для національної дефлімпійської жіночої команди з волейболу (4 спортсменки з команди  є представниками Київського коледжу легкої промисловості), яка  потужно перемогла команду Бразилії з рахунком 3:0, а от команді США в подальшому жіноча волейбольна збірна поступилася.

 

  

23 літні Дефлімпійські ігри Хроніка подій

  

Найперші, хто виборов медалі другого дня, стали дзюдоїсти, які в каті вибороли першу бронзову медаль. Вони ж, практично, і завершували день в індивідуальних змаганнях, виборовши 3 золоті нагороди і ще одну бронзову.

  

20 липня розпочали боротьбу чоловіча волейбольна команда (4 спортсмени з Київського коледжу легкої промисловості), яка надзвичайно цікаво та в досить таки напруженій боротьбі перемогла команду Росії з рахунком 3:2.

 

У третій день змагань Дефлімпіади-2017 започаткували медальну естафету спортсмени зі спортивного орієнтування, які вибороли дві срібні нагороди. Володарями срібла стали представник м. Києва Суренян Нвер (випускник Київського коледжу легкої промисловості) та харків'янка Федосєєва Ганна.

 

Глядачі стали свідками потужної гри чоловічої команди у волейболі, які вщент розгромили команду США з рахунком 3:0, надзвичайно хвилюючою була гра чоловіків-баскетболістів, що  вибороли перемогу у команди Словенії.

 

22 липня  національній дефлімпійській збірній команді України вдалось вибороти 1 золоту, 1 срібні та 4 бронзових медалей. Загалом у доробку нашої команди 28 високих нагород, серед яких 6 золотих, 8 срібних та 14 бронзових медалей! Україна вже четвертий день поспіль утримує стійку другу позицію на Дефлімпіаді.

 

У жіночому волейболі - перемога 3:1 у грі з Польщею, хлопці розгромили команду Ірану – 3:0.

 

У жіночому баскетболі також команда України отримала перемогу  над командою Туреччини.

 

І не менш яскраві перемоги у пляжному волейболі (чоловіки) - з рахунками 2:0 обидві команди перемогли команду Нічеччини (Тарасов Сергій та Донченко Дмитро - Київський коледж легкої промисловості) та команду Туреччини (Кашакаров Антон та Цапкаленко Микола - Київський коледж легкої промисловості). Обидві команди завершили боротьбу у своїй групі та вийшли першими з підгрупи.

  

Подальших перемог нашим спортсменам!!!

 

 

23 літні Дефлімпійські ігри Хроніка подій

 

 

23 літні Дефлімпійські ігри Хроніка подій

 

23 літні Дефлімпійські ігри Хроніка подій

 

23 літні Дефлімпійські ігри Хроніка подій

 

 

Коментарі:

Залишити коментар