Педагогічна рада 30.06.17

Автор: admin від 1-07-2017, 02:18

Педагогічна рада

 

30 червня  у Київському коледжі легкої промисловості відбулося засідання педагогічної ради

 

Директор Коледжу Ганна Щуцька поздоровила присутніх з успішним завершенням навчального року, побажала гарного літнього відпочинку та вручила грамоти, дипломи, подяки, сертифікати за участь студентів, педагогів, працівників закладу у конкурсах, фестивалях, конференціях, виставках, за активну участь у міжнародних програмах та за сприяння у створенні іміджу сучасного навчального закладу.

 

 

 

 

  

Першими доповідали керівники факультетів про результати літньої сесії та державної атестації студентів Коледжу. Роботу комісій з прийому Державних комплексних екзаменів, Державної підсумкової атестації та захисту дипломних проектів одностайним голосуванням було визнано задовільною, а керівникам факультетів, головам циклових комісій, викладачам необхідно скласти та затвердити графіки ліквідації академічних заборгованостей студентів і повідомити про них батьків.

 

Керівники структурних підрозділів також відзвітувалися про виконання плану роботи на 2016-2017 н.р. Роботу структурних підрозділів вирішили вважати задовільною.

 

 

 

Наступним питанням, що розглядався на порядку денному був стан підготовки до вступної кампанії 2017 року. Було враховано особливості вступної кампанії 2017 року в роботі Приймальної комісії, затверджено графік чергування педагогічних працівників в Приймальній комісії на період прийому документів з 01.07 по 14.07 2017 року. Постановлено оприлюднити на офіційному веб-сайті Коледжу загальний ліміт стипендіатів для осіб, які будуть зараховані на перший курс навчання і яким до першого семестрового контролю буде призначатися  академічна стипендія на підставі конкурсного балу, здобутого під час вступу до Коледжу.

 

Під час заходу також загальним рішенням членів педагогічної ради було вирішено перевести з контрактної форми навчання на бюджетну деяких студентів у зв’язку із наявністю вакантних місць.

 

 

 

Інформація щодо рішення педагогічної ради Коледжу за посиланням

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар