Україна це – ти

Автор: admin від 28-04-2017, 12:04

Україна це – ти

 

27 квітня на базі Київського державного коледжу туризму та готельного господарства відбулась Рада директорів м. Києва в рамках ММО заступників директорів з навчально-виховної роботи провело музичний фестиваль пісні та танцю «Україна це – ти»

 

На цьому фестивалі був гідно представлений і Київський коледж легкої промисловості.

Наш навчальний заклад представив цікаві концертні номери. В оригінальному жанрі виступив з показовою спортивною програмою студент 1-го курсу Євген Пантюхов, неодноразовий чемпіон України та Європи з Кунг – фу. Вокальний жанр представили студентки 1-го курсу Яна Бобренко, Надія Фрол, 2-го курсу Ілона Линник, Діана Бодня та студентка 3-го курсу Вікторія Толочко, які виконали дві пісні, музику до яких написав заступник директора з навчально-виховної роботи І.Якубовський. Захід пройшов в гарній творчій та радісній обстановці, виконавці добре показали свої творчі здібності, але як показав сам захід потрібно ще дуже багато працювати всім і виконавцям, і організаторам.

Позитивний момент цього концерту – велике бажання творити і реалізовувати свій творчий потенціал. Головне - не зупинятись на досягнутому. Отже бажаємо всім творчого процвітання і Божого натхнення.

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар