На ярмарку вакансій

Автор: admin від 21-04-2017, 13:55

На ярмарку вакансій

 

 Київський коледж легкої прмисловості взяв участь у  щорічному Галузевому ярмарку вакансій,  організаторами якого є КНУТД, Українська асоціація підприємств легкої промисловості, Всеукраїнське об’єднання обласних організацій роботодавців за підтримки Державної служби зайнятості

 

У ярмарку прийняли участь більше ніж 50 підприємств з усієї України, а також професійно-технічні училища та коледжі. Роботодавці представляли легку промисловість, машинобудування, хімічну та фармацевтичну промисловості, банківську діяльність. 

 

 

 

  

Директор Київського коледжу легкої промисловості Ганна Щуцька, представники Коледжу - Наталія Чорногор та Олена Вуштей прийняли участь у засіданні Галузевої ради з розроблення професійних стандартів та кваліфікацій у сфері легкої промисловості України. В обговоренні проблем та перспектив розвитку галузі прийняли участь: Голова Галузевої ради Валентина Ізовіт, ректор КНУТД Іван Грищенко, Президент-Голова правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт, начальник відділу взаємодії з соціальними партнерами та виробництвом Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України С. Коваленко, начальник відділу педагогічної та післядипломної освіти департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України І. Балуба, директор Київського міського центру занятості В. Сухомлин, заступник директора Київського обласного центру зайнятості С. Квітка, радник Конфедерації роботодавців України Р. Колишко, декани факультетів та представники провідних підприємств України.

 

 

 

 

Викладачі Коледжу,студенти провели презентацію закладу, взяли участь у дискусіях, тематичних тренінгах та майстер-класах. Зокрема, практикуючий психолог Коледжу, Олена Литвиненко провела тренінг «Навички ефективної самопрезентації: як створити влучне резюме і успішно пройти співбесіду», а викладач Оксана Сахно – навчальний тренінг  «Бізнес для мене».

 

 

 

 

 

 

  

У цьому році на ярмарку було набагато більше роботодавців, ніж минулого, адже головною проблемою, зазвичай, є пошук кваліфікованих фахівців і саме такі заходи сприяють працевлаштуванню наших студентів. 

  

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар