В Мистецькому Арсеналі

Автор: admin від 10-03-2017, 09:58

В Мистецькому Арсеналі

 

Самі собі зробили свято… Так жартували дівчата після відвідання виставки Музею новин в Мистецькому Арсеналі

Це декількома словами не розказати, це потрібно відчути, це потрібно побачити. Чудові експозиції, виставка картин, а ще  можливість на якийсь час перетворитися в телеведучого,  начитуючи новини з суфлера, у ведучого погоди,  взяти участь у голосуванні за найважливіші новини в історії сучасної України,  дати інтервю. А ще за допомогою  спеціальних окулярів опинитися у студії ТСН під час вечірнього випуску новин, зоні проведення АТО, у Верховній Раді.

 

Побували також в залі хаосу, де на багатьох екранах  постійно транслюються новини; в залі виробництва, де дізналися про послідовність та подачу новин.  Зала подій зафіксувала найважливіші новини: внесення у Верховну Раду 8-ми метрового державного прапора України, проголошення незалежності, відеохроніку тощо.

 

В залі 100 новин висвітлені найрезонантніші з них за 25 років незалежності нашої держави. В залі статистики  вразили не так новини цифрами, як озвучення їх Аллою Мазур, голограма якої є першим в Україні високотехнологічним віртуальним трьохвимірним зображенням людини в повний зріст.

  

Ця виставка вразила насиченістю інформацій, новими підходами у висвітленні новин, сучасними технологіями телебачення. Чудова виставка!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар