Вечір пам’яті

Автор: admin від 16-03-2017, 15:30

Вечір пам’яті

 

15 березня в Київському будинку актора пройшов вечір пам’яті присвячений Стасу та Марійці Щербатих

 

Як і організатори, так і виконавці попрацювали щиро з великою відданістю та любов'ю. Насамперед велика подяка Семену Рубчинському як організатору та Сергію Морозу як співорганізатору композитору та виконавцю. Безумовно низький уклін друзям Стаса, прекрасним авторам, музикантам, поетам та виконавцям. Всі потрудились досить злагоджено, піднесено та щиро. Велика подяка також працівникам ЗМІ, телевізійному каналу «Тоніс», які відзняли і вже  найближчим часом буде показана телевізійна версія цього незабутнього вечора. 

  

Також велика шана та подяка чуйним та не байдужим глядачам, які знайшли час і натхнення щоб прийти на віртуальну зустріч з талановитими, геніальними людьми Стасом та Марійкою Щербатих.

 

Сергій Мороз написав сценарій в якому відобразив творчо-поетичну душу Стаса, і Марійки. Кожна пісня яку виконував черговий виконавець була переплетена чудовою увертюрою поезії Марійки чи Стаса, яку читав Сергій. 

  

Після вступних слів ведучого, композитора та виконавця Сергія Мороза, на сцену вийшов Кирило Стеценко, відомий культурний діяч, музикант, продюсер та виконавець, який дуже вдало та проникливо поєднав поетичну душу Стаса з неповторними солов’їними звуками чарівної скрипки. Знову в залі теплі овації і на сцені чергові виконавці Володимир Каденко, Віктор Нестерук, Павло Денисенко, Андрій Чернюк, Неля Франчук та Григорій Лук’яненко, джазмен та блюзовий автор та виконавець Сергій Шишкін, а також колишній депутат Верховної Ради близький товариш Стаса та Марійки Володимир Філенко. Виступ Ігор’я Жука та Ольги Богомолець створили незабутній стан вечора на якому був присутній дух Щербатих. І завершилось дійство виступом дуету «Простір музики», композиторів та виконавців Сергія Мороза та Ігоря Якубовського. Вони виконали чотири пісні Станіслава .Ось так тепло та задушевно ми такою дружньою толокою знову доторкнулись до творчих душ незабутніх та неповторних Станіслава та Марійки Щербатих. 

 

 

 

 

 

    

Коментарі:

Залишити коментар