шведська делегація

Автор: admin від 24-03-2017, 10:42

Міжнародне співробітництво

 

До Київського коледжу легкої промисловості завітала шведська делегація у складі координатора проекту «Spreadthesign» Томаса Ліделла Ользена та Веги Ранстам, голова ЦП УТОГ Ірина Чепчина та перший заступник голови ЦП УТОГ Тетяна Кривко

 

Мета перебування гостей із Швеції, які опікуються проблемами нечуючих- знайомство з нечуючими студентами Коледжу у формі діалогу під час навчального процесу за розкладом практичних та лекційних занять.

 

Директор Коледжу Ганна Щуцька провела презентацію Коледжу,  акцентувавши увагу  саме на навчальному процесі для студентів з вадами слуху, яких у закладі більш 125 осіб. Розповіла  про спеціальності та спеціалізації, за якими навчаються  ці студенти, їх спортивні досягнення та уподобання.

 

Гості відвідали Дослідно-виробничий центр Коледжу, взуттєвий цех, де прийняли участь у майстер-класі з виготовлення взуття зі студентами 2 курсу.

  

   

У шкіргалантерейному цеху йшлося про перспективи спеціальності «Виготовлення шкіргалантерейних виробів» для студентів з порушенням слуху. Також делегація побувала на відкритому занятті з дисципліни «Конструювання взуття», а у читальному залі відбувся відкритий діалог  із нечуючими студентами, які задавали дуже багато питань та з задоволенням розповідали про себе.

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар