Запрошуємо усіх!

Автор: admin від 27-03-2017, 10:22

Запрошуємо усіх!

 

25 березня у Київському коледжі легкої промисловості  відбувся традиційний День відкритих дверей

 

День відкритих дверей - справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю Коледжу. Відчиняючи двері в цей день,  Коледж  запросив абітурієнтів зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої студентської родини. Захід був  емоційним , яскравим і наповненим цікавими подіями.

 

  

На другому поверсі було організовано інформаційні пункти всіх факультетів та центру довузівської підготовки.

  

  

В святково прикрашеному залі майже не було місць. Розпочався захід з гімну, директор Коледжу Ганна Щуцька привітала майбутніх абітурієнтів, розповіла про факультети, спеціальності, за якими навчаються у закладі, навела інформацію про міжнародні освітні програми і проекти, повідомила про перспективи подальшого навчання та працевлаштування  після закінчення Коледжу.

  

  

  

  

Потім керівники факультетів представили спеціальності та спеціалізаціїї, за якими проводиться підготовка: економічний та технологічний факультет демонстрували презентаціїї, а факультет дизайну влаштував невеличкий показ моделей.

  

 

 

 

Наприкінці заходу перед абітурієнтами та їх батьками виступила заступник директора з навчально-методичної роботи Ганна Михайловська, яка ознайомила присутніх з особливостями вступної кампаніїї 2017.

  

  

Після актової зали всім абітурієнтам було запропоновано детальніше ознайомитися з навчальним закладом та спеціальностями на різних факультетах. Випускові кафедри та провідні фахівці відповідали на питання батьків, розповідали про перспективи працевлаштування випускників та їх подальшого навчання у ВНЗ ІІІ-IV рівнів акредитаціїї. Керівник економічного факультету разом зі студентською радою ділилися враженнями від участі у програмі "подвійний диплом" в рамках угоди про співробітництво ДВНЗ "ККЛП" та Вищої лінгвістичної школи, м. Ченстохова, Польща. А випускники різних років, що завітали на цей захід, залюбки розповідали про переваги навчання у Коледжі.

  

  

  

  

Також на заході була присутня провідний фахівець Дарницького центру зайнятості Т. Кулініч, яка зауважила, що Коледж легкої промисловості є провідним навчальним закладом столиці та активним учасником заходів з працевлаштування фахівців і запросила абітурієнтів приєднатися до дружньої студентської родини ККЛП.

  

І викладачі і студенти були раді бачити в стінах Коледжу так багато активної молоді і, впевнені, ця зустріч стане початком тривалого спілкування.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар