Міжнародне співробітництво

Автор: admin від 30-03-2017, 06:38

Міжнародне співробітництво 

 

29 березня в рамках підписаної угоди про співробітництво між Державним вищим навчальним закладом «Київський коледж легкої промисловості» та Вищою лінгвістичною школою у місті Ченстохова, Республіка Польща відбувся візит проректора з міжнародних відносин Томаша Кука.

 

Під час цієї зустрічі студенти економічного факультету та їх батьки мали змогу детальніше ознайомитися з програмою «подвійний диплом», поспілкуватися безпосередньо з представником польської сторони та поставити питання стосовно перспектив здобуття європейської освіти.

 

 

 

  

Студенти спеціальностей «організація виробництва» та «бухгалтерський облік», що вже є учасниками програми та успішно пройшли «Зимову школу» у січні 2017 року , представили презентацію та поділилися досвідом свого перебування у Вищій лінгвістичній школі.

 

 

 

 

Директор Коледжу подякувала представнику польського університету за співпрацю та пообіцяла й надалі підтримувати напрям європейської інтеграції молоді, шляхом узгодження навчальних планів та сприяння успішної реалізації проекту. 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар