Переломний момент історії

Автор: admin від 3-03-2017, 14:49

Переломний момент історії

 

До річниці Революції Гідності 1 та 2 березня Студентське самоврядування Коледжу в актовій залі організувало перегляд документального фільму "Переломний момент"

 

Фільм був рекомендований для перегляду МОН України, зокрема, першим заступником міністра освіти і науки В. Ковтунцем. Історія Української держави - це величезна драма перипетій та різних подій, що відбувалися і відбуваються з давніх часів і тривають по сьогоднішній день. Україна твориться понині і творить її народ, якому не байдуже, що відбувається на цій землі і яка її доля. Саме три роки назад під час Революції Гідності відбувся найбільший переломний момент в нашій історії.

  

Документальний фільм "Переломний момент" - результат співпраці українського режисера Олеся Саніна та оскароносного американського документаліста Марка Джонатана Харріса. В ньому розповідається про те, що спочатку були лише холод і гнів. Саме вони навчили Українців триматися ближче та день за днем, ігноруючи біль, битися за свободу. Перемога - за неї без вагань віддавали життя, і тому люди не стали сидіти вдома, коли їхню країну вирішили розірвати.

  

В фільмі показано долі різних людей, які мали різні професії уподобання та напрямки в житті, але їх всіх об’єднувало одне бажання жити в правовій, демократичній країні де панують свобода, верховенство закону та вільні права кожного громадянина. Тільки тоді держава може бути сильною, заможною та процвітаючою, і тільки тоді в ній можуть панувати мир, злагода та любов! 

 

Переломний момент історії

 

Переломний момент історії

 

Переломний момент історії

 

Коментарі:

Залишити коментар