Ліні Костенко присвячується

Автор: admin від 7-03-2017, 14:39

Ліні Костенко присвячується

 

Геній великої української поетеси Ліни Костенко продовжує радувати серця Львів’ян. Вже четвертий раз поспіль організатор та менеджер Роман Мельничук влаштовує концерт у Львівській філармонії, присвячений видатній поетесі Ліні Костенко

 

Цей раз вечір відбувся 6-го березня.  На черговому заході брала участь ведуча концерту, акторка Львівського театру Лідія Данильчук. Своєю віртуозною грою на роялі та чудовим співом порадувала присутніх в залі композиторка та піаністка Лариса Бережан. Своїм чарівним та неповторним голосом зачарувала дорогих шанувальників творчості Ліни Василівни прекрасна художниця, співачка та композиторка з Івано-Франківська Зоя Слободян. Чоловічий дует «Простір музики» у складі співака та композитора Сергія Мороза та композитора, заступника директора з навчально-виховної роботи ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» Ігоря Якубовського, цього разу потішив глядачів філармонії як поодиноким сольним виконанням так і дуетним співом. Як і всі попередні рази зачарувала всіх своїм неповторним акторським мистецтвом народна артистка України Раїса Недашківська.

Зал і цього разу довго не відпускав чудових майстрів музичного та поетичного слова великої української поетеси Ліни Василівни Костенко.

 

Ліні Костенко присвячується

 

Коментарі:

Залишити коментар