Революція Гідності

Автор: admin від 24-02-2017, 15:51

Герої не вмирають

 

Студенти Київського коледжу легкої промисловості взяли участь у вечорі-роздумі «Герої не вмирають!», присвяченому трагічним подіям Революції Гідності

 

Три роки тому наша країна пережила страшні й доленосні часи, які увійшли в історію як Революція Гідності. 18-20 лютого 2014 року запам'яталися як  найтрагічніші та найгероїчніші дні того часу, коли її учасників жорстоко розстріляли. Саме їх пам'яті і був присвячений захід.

 

Ми звемо їх Небесною сотнею, тих, хто  віддав своє життя заради високих ідей.

 

Важко нам дається незалежність нашої держави, Росія вже протягом 400 років не випускає нас із своїх «обіймів». Але ми все ж таки маємо свою вільну Україну і більше ніколи її не втратимо.

  

Сьогодні Україна переживає величезні труднощі: це і війна на сході, де, на превеликий жаль, знову гинуть наші кращі доньки та сини, це і економічний занепад, але попри все мусимо рухатись далі, очищаючи свою країну від зла та бруду та наповнюючи її світлом та добробутом.

 

Захід організувала та провела Центральна дитяча бібліотека ім. Т.Г.Шевченка. Серед гостей були присутні учні фізико-математичного ліцею м. Києва. Студенти Київського Коледжу легкої промисловості разом із заступником директора з навчально-виховної  роботи І.Якубовським виконували пісні, читали вірши, присвячені Героям Майдану. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар