На порозі високого шляху

Автор: admin від 14-02-2017, 15:16

На порозі високого шляху

 

10 лютого у Київському коледжі легкої промисловості відбулося свято - урочистий випуск студентів економічного факультету

  

Цього дня перепустку у нове доросле, самостійне життя отримали 34 майбутніх менеджера, які  успішно склали державий іспит та одержали дипломи європейського зразку, а 8 кращих -  дипломи з відзнакою. Свято розпочалося з гімну України та привітальних слів директора.

 

 

Директор Коледжу Ганна Щуцька виказала впевненість, що отримані знання  стануть надійною запорукою у професійній кар’єрі  та урочисто вручила дипломи молодших спеціалістів, атестати про повну загальну середню освіту, грамоти за відмінне навчання, наполегливість у здобутті фаху, а також подяки батькам. Керівник факультету, куратор, викладачі економічного факультету побажали випускникам успіхів на професійній ниві та  здійснення всі мрій.  

 

 

 

За традицією першокурсники підготували привітальні номери.

 

 

А випускники з вдячністю та теплотою подякували своїм викладачам, кураторам, батькам за здобуті знання, підтримку та любов, показали відеоролики, створені власноруч, які нагадали про рідний Коледж, найкращі роки, проведені у його стінах.

 

 

  

 

 

Яскравим, душевним та надзвичайно емоційним - таким запам’ятається студентам  Коледжу цей випуск.

  

  

Всі фото можна подивитися за посиланням

 

 

Коментарі:

Залишити коментар