Візит у День закоханих

Автор: admin від 15-02-2017, 11:08

Візит у День закоханих

 

В День Святого Валентина студентки Київського коледжу легкої промисловості відвідали поранених бійців у Головному військовому клінічному госпіталі МО України

 

В такий день хочеться зробити приємність для інших, підтримати близьких, друзів, коханих. А ще – подумки обійняти світ і побажати всім мирного неба, Божої ласки, добра…

Задум провідати наших бійців, які лікуються в Київському військовому шпиталі в День Закоханих не був спонтанним. Дівчата готувались заздалегідь: вибирали, купували гостинці, куховарили, бо хотілося підняти настрій хлопцям, посмішкою підбадьорити їх, дружньо потиснути руку. А ще потішити гарною піснею, яка б торкнулась серця кожного.

 

Смачними варениками власного виробництва частували поранених Ірина Вертипорох та Світлана Яган. А ще дівчата виготовили валентинки для бійців.

 

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ігор Якубовський виконав чудові пісні. Його присутні вітали оплесками, просили заспівати ще і ще.

 

 

 

З посмішками на обличчях, гарним настроєм, запрошенням прийти ще прощалися наші студенти зі своїми  друзями. І такі зустрічі будуть, обов’язково! Ці мужні та хоробрі воїни зараз, як ніколи потребують нашої підтримки, перш за все моральної.

 

 Спасибі вам, солдати за захист наш та рідної землі, швидше одужуйте! 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар