Доторкнутись до поетичного слова

Автор: admin від 10-02-2017, 09:29

Доторкнутись до поетичного слова

 

9 лютого відбувся вечір, присвячений життєвій та творчій пам’яті видатного українського поета, громадського діяча, а також великого сина та патріота України Олександра Кандиби (Олександра Олеся), в якому взяв участь Київський коледж легкої промисловості

 

На вечері, який відбувся в Музеї літератури, зібралося багато людей, серед яких були фахівці з творчої спадщини О. Олеся, а саме науковці: професори Василь Ярема та Ростислав Радишевський, кобзар та дослідник історії Української культури Тарас Копаніченко, співачка та бандуристка Надія Боянівська, актори Галина Стефанова та Лариса Кадирова.

 

Доторкнутись до поетичного слова

  

Наш Коледж прийняв у цьому заході активну участь. Прозвучало три пісні на вірші О. Олеся - «Не спиняй думок крилатих», «Дві хмароньки», «Ніжну, ніжну як подих билини», написаних заступником директора з навчально-виховної роботи Ігорем Якубовським. Пісню «Не спиняй думок крилатих», було виконано разом із студенткою 1-го курсу  Надією Фрол.

 

Доторкнутись до поетичного слова

  

Вечір був наповнений душевністю та теплотою і всі, хто був присутній на ньому, мали змогу ще раз доторкнутись до вічної творчої музи видатного українського творця поетичного слова. 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар