Педагогічна рада

Автор: admin від 3-02-2017, 12:13

Педагогічна рада

 

2 лютого 2017 року у Київському коледжі легкої промисловості  під головуванням директора Ганни Щуцької відбулося засідання Педагогічної ради

 

На порядку денному розглядалися питання:

1. Затвердження «Положення про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги студентам ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості».

2. Про підсумки роботи відділень Коледжу за І семестр 2016-2017 навчального року, результати зимової сесії. Переведення студентів з контрактної форми навчання на державну.

3. Звіт викладачів Коледжу, які атестуються в 2017 році: Л. Грикун , С. Сиротенко.

  

Заступник директора з навчально-методичної роботи Г.Михайловська доповіла про основні правила призначення стипендій, матеріальної допомоги відповідно до розробленого «Положення про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги студентам ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» з урахуванням вимог Порядку «Призначення та виплати стипендій» затвердженого постановою КМУ №1050 від  28.12.2016 року,  постанови КМУ № 1047 від 28.12.2016 року «Про розміри стипендій у державних та комунальних навчальних закладах, наукових установах», Порядку «Використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів» затвердженого постановою КМУ № 1045 від 28.12.2016 року, які набрали чинності 01.01.2017 року.

 

Загальним рішенням було вирішено  затвердити та ввести в дію положення «Про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги студентам ДВНЗ «ККЛП».

Відповідно пункту 12 розділу ІІІ Положення встановлено загальний ліміт стипендіатів 45 відсотків фактичної кількості студентів денної форми навчання державного замовлення та до 10 відсотків - ліміт стипендіатів-відмінників для всіх курсів та спеціальностей, яким буде призначатися академічна стипендія за результатами семестрового контролю.

 

Положення, рейтинг студентів, загальний ліміт стипендіатів та ліміт стипендіатів-відмінників, які навчаються на одному відділенні (факультеті) Коледжу за денною формою навчання за відповідними курсом та спеціальністю, оприлюднити на офіційному веб-сайті Коледжу.

 

Під час зборів зі звітами про підсумки роботи відділень за 1 семестр навчального року та пропозиціями щодо переведення студентів з контрактної форми навчання на вакантні місця державного замовлення виступили в.о. завідуючої економічного відділення  О. Сахно, завідуюча відділеня дизайну Н. Прокопенко та завідуюча технологічного відділення Н.Чорногор.

 

Роботу відділень за І семестр 2016-2017 навчального року було схвалено, а  аналіз результатів зимової екзаменаційної сесії визнано задовільним. 

 

Творчі звіти вищевказаних педагогічних працівників було схвалено та вирішено  рекомендувати атестаційній комісії Коледжу атестувати:

Л.Грикун на відповідність займаній посаді та атестувати її на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст першої категорії».

 

С. Сиротенко на відповідність займаній посаді і порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради з атестації педагогічних працівників ВНЗ І-ІІ р.а. атестувати її на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар