студенти відвідали Республіку Польща

Автор: admin від 7-02-2017, 12:54

У січні студенти економічного факультету разом з керівником Сокол А. В. в рамках Угоди про співпрацю між Коледжем легкої промисловості та Вищою лінгвістичною школою у місті Ченстохова відвідали Республіку Польща.

 

Протягом двох тижнів студенти активно вивчали економіку малого і середнього бізнесу, право інтелектуальної власності, логістику, макроекономіку, польську та англійську мови, складали бізнес-плани, презентували власні стартапи. 

 

 

 

 

 

 

 

 

У вільний від навчання час знайомилися з культурою Европи: відвідували пам’ятки архітектури міста Ченстохова, Ясногорський монастир відомий, як місце зберігання Ченстоховської ікони Божої Матері, яку католики шанують як величну реліквію. Відвідали меморіал президента Польщі Леха Качинського та його родини, які трагічно загинули у авіа катастрофі під Смоленськом. 

 

 

 

 

 

Вихідні проводили у Кракові, який є одним із найдавніших міст і перлиною національної культурної спадщини. Він з гідністю виконував функції столиці і резиденції королів. Це надзвичайне місто, що лежить над Віслою – найбільшою з польських рік, приваблює туристів із усього світу. Тут розташувався знаменитий Вавель, резиденція, де відбувалися церемонії коронації польських монархів. 

 

 

 

 

 

 

  

Загалом студенти Коледжу гідно представили себе та свої знання у Польщі, отримали величезний досвід подорожей, опанували систему E-learning та сповнені новими позитивними враженнями повернулися додому. По закінченню навчання кожен учасник проекту отримав сертифікат учасника. 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар