Тиждень англійської мови 2016

Автор: admin від 20-12-2016, 11:07

Бути успішним та конкурентоспроможним

 

Відповідно до Указу Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні», у Київському коледжі легкої промисловості було проведено тиждень англійської мови

 

Розпочався тиждень з оформлення фойє Коледжу плакатами.

 

 

12 грудня представниками економічного факультету профспілки студентів проведено соціальний проект «Throw away a cigarette takeacandy». У фойє другого поверху на екрані демонструвався  англомовний ролик про шкоду паління та проводився флеш-моб. 

 

 

 

13 грудня серед студентів спеціальності «Організація виробництва» та «Дизайн» відбувся конкурс «Презентація навчального закладу». Перед початком заходу керівник економічного факультету Ганна Сокол наголосила студентам, що сьогодні кожна освічена людина повинна володіти знаннями іноземних мов, аби бути успішною та конкурентоспроможною на ринку праці. А вміння презентувати себе, свою спеціальність та навчальний заклад – невід’ємна складова успіху. Основною тематикою презентацій були: «Моя спеціальність» (дизайн, менеджмент), «Мій Коледж та його славетна історія». Студенти показали високий рівень володіння англійською мовою за професійним спрямуванням. Найкращими стали презентації: Дар’ї Вакули (До-27), Любові Антоненко (О-28) та Валерії Марценюк (О-28). 

 

 

 

Також 13 грудня представниками факультету дизайну профспілки студентів проведено соціальний проект «Tolerance for every one».  Окрім перегляду соціального англомовного відео, студенти взяли участь у флешмобі добрих справ. 

 

 

14 грудня викладачами Л.Бойченко  та Н. Мацкевич  проведено інтегроване бінарне заняття з іноземної мови за професійним спрямуванням  «Основи формоутворення і конструювання виробів» у групах До-27 та Лпш-1-16. 

 

 

15 грудня викладачем О.Шевчук  в групі Б-88 проведено англомовне заняття за темою «Нобелівські лауреати в економіці».  Студенти готували цікаві презентації щодо життя та діяльності видатних світових економістів.

 

  

15 грудня в актовій залі відбувся конкурс пісень англійською мовою. Стильно вдягнені ведучі зі сцени нагадали про Указ Президента, яким 2016 рік оголошено роком англійської мови, демонстрували інформативне відео про цікаві мовні факти. Наприкінці заходу директор привітала англійською мовою всіх учасників, студентів та викладачів з наступаючими святами та вручила грамоти і подяки за участь у Тижні найкращим. 

 

 

 

16 грудня до студентів Коледжу завітала провідний фахівець Дарницького центру зайнятості Тамара Кулініч з лекцією «Знання англійської мови – запорука конкурентоспроможності на ринку праці». 

 

  

Тиждень видався цікавим, надзвичайно пізнавальним. Студенти виявили непогане знання англійської мови і велике бажання вдосконалювати надалі свою англійську.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар