Освіта за кордоном 14-16.11.13

Автор: admin від 19-11-2013, 00:17

4-16 листопада 2013 року в Києві у  приміщенні   Центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" (вул. Хрещатик, 2) відбулися щорічна міжнародна спеціалізована виставка "Освіта та кар’єра – 2013" та виставка закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном”, де за традицією себе презентував ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» .

Організаторами виставок виступили  Міністерство освіти і науки  України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України. Виставки проходили за підтримки Посольства Франції в Україні, Посольства Канади в Україні, Торгового відділу Посольства Австрії в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.

Урочисте відкриття розпочав вітальним листом Міністра освіти і науки України  Д.В. Табачника заступник Міністра освіти і науки України  О.С. Дніпров.

Привітали учасників президент Товариства «Знання» України , президент Національної академії педагогічних наук України, академік НАН України В.Г. Кремень , віце-президент Товариства «Знання» України, президент Університету сучасних знань, доктор філософських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України В.І. Кушерець, а також  посол Литви, представники посольств Росії, Франції, Ізраїлю.

У виставках взяли участь більше ніж 70 навчальних закладів України та зарубіжжя, у тому числі агенції, які пропонують навчання в різних країнах світу. Цікаво було познайомитись із литовським, чеським, польським та французьким павільйонами.  На ХХІV щорічній міжнародній спеціалізованій виставці "Освіта та кар’єра – 2013" себе гідно представив ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості».

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар