21 листопада 2016

Автор: admin від 22-11-2016, 14:50

21 листопада 2016 року для студентів Київського коледжу легкої промисловості було цікавим та насиченим.

 

Зранку група студентів відвідала в Київському військовому госпіталі поранених бійців, привітала іменинників, пригостила бійців ласощами. Невимушеність у спілкуванні, жарти підняли настрій хлопцям та й самим студентам.

  

  

В музеї  історії  України у Другій світовій війні студенти  коледжу взяли участь  у заході „АТО. Пять історій” .  Долі цих пяти героїв, подекуди трагічні, не залишили байдужими присутніх в залі. Молодь побачила  в документальних кадрах істинні обличчя героїв наших днів; людей, які за покликом серця пішли захищати свою землю, своїх близьких, свій народ. Ніхто з них не хотів помирати, але в мить, коли потрібно було зробити вибір, кожен з них його зробив. Рятуючи своїх побратимів, вони віддали найдорожче – життя…

  

 

 

В цей день молодь коледжу поклала квіти до памтника Героям Небесної Сотні. Вшанувати память полеглих зібралось багато людей. На вулиці, названій в честь Небесних героїв біля їх портретів світились лампади, лежали оберемки живих квітів, які несли і несли молодь, діти, старше покоління. Народ вшановував своїх героїв, які стали на захист свободи, національних цінностей своєї країни, які віддали  свої життя за краще майбутнє України.

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар