МО дизайнерів

Автор: admin від 24-11-2016, 14:38

Методичне об’єднання спеціальності «Дизайн»

 

23.11.2016 року на базі Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості» за підтримки Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. м. Києва було засновано та відбулося перше засідання міського методичного об’єднання викладачів спецдисциплін спеціальності «Дизайн»

 

Засідання проводилося на базі Дослідно-виробничого центру Коледжу. На методичному об’єднанні були присутні керівники, методисти та викладачі навчальних закладів мистецького напрямку: Університецький коледж Київського університету ім. Б. Грінченка, Коледж хореографічного мистецтва «Київська муніципальна академія танцю ім. Сержа Лифаря», Навчально-професійний центр «Академія мистецтва краси», Коледж Київського національного університету технологій та дизайну, Київський індустріальний коледж Київського національного університету будівництва та архітектури, Мистецький коледж художнього моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі.

  

Відкрила методичне об’єднання директор Київського коледжу легкої промисловості, кандидат технічних наук, доцент Ганна Володимирівна Щуцька, яка презентувала навчальний заклад та наголосила на своєчасності та актуальності заснування методичного об’єднання спеціальності «Дизайн».

 

  

Ольга Анатоліївна Філоненко, голова міського методичного об’єднання представила  план роботи ММО на навчальний рік та підкреслила, що співпраця і спілкування, обмін досвідом різних навчальних закладів підвищить якість освіти.

 

  

Завідувач факультету дизайну ДВНЗ ККЛП Наталія Олексіївна Прокопенко презентувала відеоролик, під час перегляду якого гості мали можливість побачити специфіку викладання дисциплін, студентів на заняттях, матеріально-технічну базу Коледжу та процес створення творчих робіт.

 

Голова циклової комісії «Дизайн» ДВНЗ ККЛП Ольга Андріївна Патлашенко ознайомила присутніх з основними напрямками творчої роботи та представила кращі дипломні колекцій студентів-дизайнерів за 2014-2016 рр.

 

  

Учасники методичного об’єднання активно приймали участь у засіданні, презентували свої навчальні заклади, вносили пропозиції до плану роботи та виявили зацікавленість в співпраці.

 

 

 

  

На завершенні засідання були підведені підсумки та затверджено план роботи ММО на поточний рік.

 

   

Особлива подяка всім учасникам, голові Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. м. Києва Похреснику Анатолію Костянтиновичу та викладачам, майстрам виробничого навчання, співробітникам Київського коледжу легкої промисловості за організацію та підтримку діяльності новоствореного міського методичного об’єднання!

 

 

Коментарі:

Залишити коментар