Концерт до дня студента

Автор: admin від 18-11-2016, 14:35

Свято до Міжнародного дня  студента

 

   У Київському коледжі легкої промисловості відбулося свято, присвячене Дню студента

 

Святково прибраний актовий зал Коледжу був переповнений, а перші звуки гімну України налаштували всіх присутніх на урочистий лад.

 

 

Директор Коледжу Ганна Щуцька привітала всіх студентів зі святом і побажала успіхів у навчанні, творчому та громадському житті Коледжу, а також зачитала наказ про відзначення кращих студентів за відмінне навчання, зразкову поведінку, активну творчу та суспільно-громадську діяльність.

 

  

 

 

 

 

Після закінчення церемонії нагороджень силами кращих та активних студентів був підготовлений цікавий та змістовний концерт. Він був сформований з оригінальних художніх номерів, які були ретельно відібрані на кастингу ще  за місяць до концерту. Серед таких студентів варто відзначити ведучих концерту Анастасію Григор’єву та Данила Безсонова, а також наших артистів: Дарину Вакулу, Діану Бодню, Каріну Зюбрицьку, Анастасію Цюпу, Ілону Линник та Надію Фрол. Свою високу творчу майстерність показали студенти нашого танцювального колективу, які виконали два сучасних оригінальних танці.

  

  

 

 

   

Слід відзначити яскравість та красоту наших дизайнерів з творчо-виробничого відділення «Дім моделей», які продемонстрували свої дивовижні дизайнерські колекції.

  

  

  

  

  

   

Концерт був пізнавальним, світлим та цікавим за змістом, а  атмосфера панувала добра та щира. Ведучі доторкались до різних багатовекторних сторін життя сучасного українського студентства. Після того як піднесено та урочисто прозвучав гімн ДВНЗ «ККЛП», заступник директора з навчально-виховної роботи Ігор Якубовський  запросив весь дружний колектив Коледжу до загальної фотографії. Усі присутні по-справжньому відчули свято Міжнародного дня студента!   

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар