«Освіта та кар’єра – День студента 2016»

Автор: admin від 22-11-2016, 10:53

Освіта та кар’єра

 

 У  Національному центрі ділового і культурного співробітництва «Український дім» пройшла Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2016» в якій взяв участь Київський коледж легкої промисловості

 

Відкрив виставку Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, зачитавши привітання Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич.

 

У церемонії урочистого відкриття взяли також участь: в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти МОН України В.Ткаченко, заступник голови Державної служби зайнятості С.Кравченко, Голова правління Товариства «Знання» України І. Кушерець, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, Радник Посольства Держави Ізраїль в Україні Генадій Поліщук, атташе з наукової та університетської співпраці Посольства Франції в Україні Сільвен Ріголле, Директор Чеського центру в Києві Луція Ржегоржікова.

 

У ході виставки було представлено більше 50 закордонних навчальних закладів з різних країн світу. Україну представляли понад 70 навчальних закладів різних рівнів і форм власності з 25 регіонів, наукові установи, методичні центри, міжнародні установи і представництва, видавництва.Виставка традиційно є найбільшим заходом в Україні, що присвячений широкому колу питань освіти в Україні та за кордоном, під час якого відвідувачі спілкувалися з представниками українських та закордонних навчальних закладів. У ході виставки майбутні абітурієнти та їх батьки дізналися про підготовчі програми, які пропонують навчальні заклади, рівень вимог до сертифікатів ЗНО з навчальних предметів, кар’єрні перспективи після отримання диплому тощо. У цьогорічній виставці взяли участь навчальні заклади і академічні агенції з Великої Британії, Болгарії, Малайзії, Кіпру, Чехії, Ізраїлю, Польщі, Франції, Греції, Латвії, Литви, Естонії, Словаччини, Румунії. За три дні роботи виставки її відвідало більше 8000 осіб.

  

Київський коледж легкої промисловості традиційно представив свій стенд з роботами студентів, а самі студенти та викладачі з задоволенням розповідали про Коледж багаточисельним відвідувачам, роздавали інформаційні буклеті з корисною інформацією для майбутніх абітурієнтів.

  

Під час виставки ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» нагороджений дипломом, в якому йому було присвоєно почесне звання «Лідер професійно-технічної освіти України».

 

 

Коментарі:

Залишити коментар