Тиждень менеджера 2016

Автор: admin від 10-11-2016, 06:04

Тиждень менеджера

 

Володіння основами сучасного менеджменту – складний, багатоплановий процес, який оцінюється фахівцями з різних боків. Одні вважають, що менеджером потрібно народитися, другі, - що менеджмент це така ж наука, як, наприклад, фізика чи біологія, так чи інакше формування менеджера здійснюється через активне навчання і самовдосконалення. Як показує статистика, не багато з тих, хто має талант організатора вміє розвивати цей талант і користуватись їм заради розвитку суспільства. Отож, з метою розвитку управлінських якостей студентів спеціальності «організація виробництва» в Коледжі з 25 жовтня по 3 листопада традиційно проводився Тиждень Менеджера.

 

25 жовтня студенти першого курсу групи М-16 вперше взяли участь у Тижні спеціальності, презентувавши свої творчі роботи за темою « Чому я обрав професію менеджера»

1 місце – Лєбєдєва Еліза

2 місце – Мухаметшін Даша

3 місце – Томченко Аліна та Безсонов Данило

 

 

 

 

  

26 жовтня в Палаці дітей та юнацтва студенти групи О-27 та О-26 взяли участь у відкритому занятті з дисципліни «менеджмент» за темою «Проектування малого бізнесу» в рамках проведення Всеукраїнського форуму «Інноватика в сучасній освіті». Підтримати доповідачів приїхали студенти усього факультету, викладачі та адміністрація. Рівень організації та проведення заходу викладачем-методистом Коледжу Лугіною Ніною Петрівною високо оцінили присутні освітяни міста Києва.

 

 

 

 

 

27 жовтня  викладачем Калиновською Анною Вікторівною було організовано та проведено студентську конференцію «Екологічне виробництво: українська практика» на базі груп М-16 та О-28. Студенти підготували презентації реальних підприємств Києва та області, в доповідях аналізували переваги виробництва з екологічної сировини та перспективи розвитку еко-бізнесу в Україні. 

 

 

 

 

  

Також під час проведення Тижня Менеджера до Коледжу завітав представник Вищої лінгвістичної школи у місті Ченхстохова, Польща. На зустрічі зі студентами, викладачами та батьками розглядалися питання про Європейську освітню інтеграцію студентів, перспективи навчання у Польщі та співробітництво між навчальними закладами. Результатом стало підписання угоди про підготовку студентів економічного факультету з метою можливості отримання подвійного (другого диплому) Республіки Польща.

 

 

 

 

27 жовтня також в рамках курсу з макроекономіки (викладач Шевчук О. В.) провідним фахівцем Дарницького районного центру зайнятості Кулініч Тамарою Олександрівною проведено практикум «Конкурентна презентація фахівця на національному ринку праці, як напрям зменшення безробіття серед молоді» для студентів групи О-26 останнього курсу, що є особливо актуальним. Під час цього заходу фахівець надала консультацію щодо першого робочого місця та наявності вакансій на ринку праці. 

  

  

  

  

28 жовтня проведено захід «Година цікавих повідомлень» для студентів другого та третього курсу. 

 

 

28 жовтня провідний фахівець Фіскальної служби України провів лекцію для студентів групи О-26 в рамках курсу «Макроекономіка» за темою «Фіскальна політика України» 

 

 

 

 

1 листопада викладачем Лугіною Н. П. та студентами четвертого курсу проведено лекцію для студентів 1-2 курсів за темою «Сучасні вимоги до особистості менеджера». 

 

 

2 листопада студенти групи О-27 під керівництвом Лугіни Н. П. та Пінчука П. І. презентували власний віртуальний бізнес. 

 

 

2 листопада викладачем Сахно О. В. та керівником факультету Сокол А. В. проведено конкурс-вікторину «Найрозумніший» для груп М-16 та О-28. Завдання включали в себе питання з різних галузей науки: економіка, мови, математика, бізнес, менеджмент, географія, спорт і тд. Найцікавішими стали відео-запитання від викладачів.

1 місце – Шиш Катерина, гр. М-16

2 місце – Колесник Валерія, гр. М-16

3 місце – Герасимчук Михайло, гр. О-28

 

 

 

 

3 листопада відбувся конкурс «Кращий менеджер Коледжу» та підведено підсумки тижня. Під час цього заходу найкращі студенти різних груп показали вміння бути керівниками, організаторські та творчі здібності. Кваліфіковане журі оцінювало візитівки, вміння вирішувати управлінські задачі, конкурс хобі.

1 місце – Якубенко Анастасія, гр.О-27

2 місце – Святославова Олександра, гр. О-27

3 місце – Веркалець Вікторія, гр. О-26

Приз глядацьких симпатій – Бородавка Андрій, гр. О-26

 

  

 

 

Наприкінці конкурсу директор Коледжу Ганна Щуцька, керівник факультету Анна Сокол вручили грамоти, подяки та дипломи за участь в заходах Тижня Менеджера.

 

 

 

Водночас на урочистому заході були присутні школярі Дарницького району міста Києва, для яких окремо провели екскурсію по Коледжу та ознайомили зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка.

 

 

Паралельно у фойє відбувався конкурс Hand-Made, виставка рефератів і  плакатів.

  

 

  

Отож, Тиждень Менеджера пройшов успішно і досяг своєї мети – продовжити популяризацію обраної студентами спеціальності, розвивати особисті якості та вміння студентів, вселити в них віру в успіх та бажання працювати за обраним фахом у майбутньому!

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар