Інноватика в освіті 2016

Автор: admin від 28-10-2016, 10:53

Інноватика в сучасній освіті

 

Київський коледж легкої промисловості у жовтні взяв участь у Дев’ятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті», що відбулася у  у Київському Палаці дітей та юнацтва

 

Міжнародний Освітній Форум - професійний представницький захід галузі освіти України. Це єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти.

 

У програмі виставки було проведення  науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, дискусійних панелей, відкритих уроків тощо. У заходах взяли участь провідні науковці та фахівці Національної академії педагогічних наук України, Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади та управління, керівники та практичні працівники навчальних закладів, представники закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій, а також випускники, учні, батьки та широка громадськість. Київський коледж легкої промисловості на заході представив стенд з розробками студентів. А студентки Коледжу, вдягнені у дизайнерські сукні роздавали інформаційні буклети та розповідали про наш заклад.
 

  

  

  

  

  

  

  

 

Київський коледж легкої промисловості під час виставки отримав звання лауреату конкурсу II ступеню і був урочисто нагороджений дипломом і відзнакою.

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар